Samarbejde mellem Ebeltoft skole og Sejlklubben

SFO

Trivsel og traditioner

Lokal åben skole

 • Jacob Kirkegaard Andersen den 09-02-2017
  Tjek vores Instagram profil ud!
  Her er billeder fra vores hverdag.
  https://www.instagram.com/ebeltoft_skole/

   
 • ikon
  Helene Ax Sørensen den 15-03-2017
  Menu uge 12
   
  Mandag
  Tex-mex pandekager & salatbar
   
  Tirsdag
  Farsbrød m/ kartofler & salatbar
   
  Onsdag
  Tortilla m/ tacokød & salatbar
   
  Torsdag
  Fiskefilet m/ kartofler & salatbar
   
  Fredag
  Chicken nuggets m/ pommes frites
  & salatbar
   
   
 • ikon
  Ole Bønke den 24-02-2017
  Kære forældre til eleverne på 0.-5. årgang

  Jeg vil bede jer om, at være opmærksomme på skiltningen i den lille rundkørsel for enden af Egedalsvej og som skolens område grænser op til. Rigtig mange af jer forældre bruger stedet til aflevering og afhenting af jeres børn. Det er en god ting, da det fjerner en del af især morgentrafikkens pres omkring den store rundkørsel ved EBIC.

  I skal dog samtidig være opmærksomme på, at i forhold til de opsatte færdselsskilte er det ikke tilladt at parkere eller stoppe op i selve den lille rundkørsel. Parkering skal foregå langs hegnet ved børnehaven - eller på den store parkeringsplads ved Familieværket. 

  Det er selvfølgelig ikke så praktisk, da det betyder en lidt længere gårtur op til skolen - men for at undgå farlige situationer i forbindelse med cyklende børn og voksne på cykelstien, vil jeg henstille til, at færdselskiltenes anvisninger og påbud efterkommes.
  Venlig hilsen
  Ole Bønke

Lige før det går løs 🎼🎶🎶

Skolefestkoret næsten klar til koncert og åbning af skolefesten. Tak for megafed koncert 3. /4. og 5. klasser og musikere og tak til de mange fremmødte børn og forældre der efterfølgende skabte en hyggelig aften rundt på hele indskolingen på Ebeltoft skole.

Nyhed billede
.